Boka din plats

Landsbygdsparlamentet 2024 kommer till Nurmes 26–28.9.2024.

Om du vill delta i Landsbygdsparlamentet, ska du förhandsboka din plats. Delta i evenemanget i Nurmes genom att fylla i formuläret här nedan.

Att delta kostar ingenting, men dina måltider och deltagandet i det karelska gästabudet betalar du själv.

Du kan också delta i Landsbygdsparlamentet virtuellt. Evenemangets inlägg och diskussioner streamas och en del av våra verkstäder håller vi virtuellt.

Boka din plats

Vill du betala för måltider till anställda, kunder eller andra inbjudna gäster?

  1. Ni kan köpa ett valfritt antal måltider genom att fylla i en separat beställningsblankett för måltider här. Via blanketten beställer ni en rabattkod som era gäster kan använda för att nollställa kostnaden för de erbjudna måltiderna I samband med registreringen. I blanketten anger ni de produkter som ska erbjudas (luncher och/eller Kareliska festen) samt deras antal och faktureringsuppgifter.
  2. Efter betalningen får beställaren en separat e-post med rabattkoden. Obs. koden måste skapas manuellt, så det kan bli viss fördröjning i leveransen.
  3. Beställaren delar ut rabattkoden till önskade personer. Dessa personer väljer alla önskade måltider på registreringsblanketten och anger rabattkoden i betalningssteget, vilket gör att kostnaden för de erbjudna måltiderna nollställs.