Kom med som partner till Landsbygsparlamentet!

Anmälan är öppen till den 24 mars 2024.

Anmäl dig som partner eller innehållsproducent till Landsbygdsriksdagen 2024 genom att gå till webropolformuläret här. 

Anmälan är öppen till den 24 mars 2024.

Du kan också skicka ett meddelande till e-postadressen maaseutuparlamentti(at)gov.fi.

Hur kan du gå med?

Partnersoas på idétorget

Idétorget är Landsbygdsparlamentets bankande hjärta, fyllt med partneravdelningar, beläget i omedelbar närhet av huvudscenen på PielisAreena. Den fungerar som ett centrum för idéer och konstruktiva diskussioner samt nätverkande.

Det finns ett begränsat antal partnersektioner tillgängliga. Idétorget har öppet fredag ​​och lördag 27–28 september 2024.

Workshops

Workshoparna är ett konkret sätt att främja Landsbygdparlamentets teman. Det som skapas i verkstäderna lever vidare och fortsätter påverka även efter evenemanget.

Genom workshoparna får deltagarna möjlighet att lära sig nya saker, utvecklas tillsammans, nätverka och påverka utarbetandet av det landsbygdspolitiska uttalandet.

Workshops kommer att hållas fredagen ​​och lördagen den 27–28 september 2024.

Diskussioner

Överraskande perspektiv och insiktsfulla diskussioner utgör stommen i evenemanget.

Evenemangets teman öppnas i huvuddiskussionerna på huvudscenen, men konstruktiva diskussioner är närvarande under hela evenemanget.

Exkursionerna

Exkursionerna konkretiserar landsbygdens mångfald och möjligheter. De tar deltagarna till centrum för vardag, arbete, entreprenörskap och kultur.

Exkursionerna arrangeras av Pikes och partners. Om du vill föreslå ett exkursionsmål, skicka ett meddelande till evenemangskoordinator Virpi Siivola: virpi.siivola@pikes.fi.

Karelska handelspromenaden 

Försäljningsartiklarna för Karelska handelspromenaden, som kommer att byggas på fältet bredvid PielisAreenan, är lokala och regionala produkter och hantverk samt höstens skördeprodukter.